logo

Barksdale niveauswitche og flowvagter

Pålidelige måling og styring af væsker med Barksdale

Når man arbejder i industrien, er det meget vigtigt, at man kan måle og styre væskerne i ens produktion eller proces. Det har Barksdale designet og udviklet alle deres produkter ud fra, deres motto er "Control every move". Deres måleudstyr er lavet til at opfylde kravene til brug inden for hydraulik, olie, gas, offshore m.fl.

Niveauswitch

Barksdale har både mekaniske og elektroniske niveauswitche til måling af væsker i industrien. De er alle sammen produceret i en meget høj standard og med en høj funktionel pålidelighed, dette sikrer deres anvendelse under ekstreme forhold.

Flowvagt

I nogle produktioner og processer er det ikke vigtigt at vide, hvor meget væske der løber igennem systemet, men bare om der er bevægelse i væsken. Det er her, at flowvagten kommer ind, den bruger ultralyd til at måle om der er bevægelse i væsken. En flowvagt fås både mekanisk og elektronisk.

Du kan også finde information om tandhjulspumper og centrifugalpumper, og hvordan du kan få glæde af dem.

Hør mere om måling og styring af væsker

Kontakt PFI Flowteknik og hør mere om Barksdale niveauswitche og flowvagter. Kontakt os på telefon 44 60 03 00 eller via mail på pfi@pfiflowteknik.dk.

Jabsco Impellerpumpe|Membrandoseringspumpe|Membranpumpe|Fadpumpe|Tandhjulspumpe

PFI FLOWTEKNIK
Baldersbuen 49
Baldersbrønde
DK-2640 Hedehusene

Tlf: +45 44 600 300
Fax: +45 44 600 301

Copyright © PFI Flowteknik A/S - All Rights Reserved.